10 Hotel Terbaik Di Pulau Langkawi

Pulau Langkawi selain pulau bebas cukai, Langkawi mempunyai banyak tempat yang menarik untuk dilawati. Jika anda dan keluarga berhasrat ingin melancong di Langkawi, ketahui tempat-tempat menarik di Langkawi agar tidak terlepas melawatnya semasa di sana nanti.

Pulau Langkawi menawarkan banyak tempat menarik untuk di lawati. Langkawi lengkap dengan daya tarikan sama ada di daratan, bandar sehinggalah di lautan. Mari kita lihat antara antara tempat menarik di Pulau Langkawi.

Antara tempat menarik di Langkawi ialah Sky Bridge Langkawi iaitu sebuah jambatan melengkung pejalan kaki yang terpanjang di dunia. Pulau Langkawi juga ada Sky Cab iaitu kereta kabel memberi kesempatan kepada anda melihat keindahan hutan. Menikmati suasana lautan, boleh melawat di Underwater World Langkawi yang merupakan terowong sepanjang 15 meter memberi anda pengalaman melihat hidupan air. Mahu mencari suasana pantai, Langkawi menyajikan keindahan Pantai Cenang untuk anda. Terdapat banyak lagi sekurang-kurangnya 50 tempat menarik di Langkawi untuk di lawati.

HOTEL BAJET DI PULAU LANGKAWI

Di Sini kami senaraikan 10 Hotel Terbaik di sekitar Pulau Langkawi bagi memudahkan anda melakukan carian dan perbandingan dan seterusnya melakukan tempahan awal secara online. Semoga ia dapat membantu anda. Anda juga boleh melayari portal agoda, booking, atau trivago untuk mendapatkan maklumat lanjut dan perbandingan.

Aloft Langkawi Pantai Tengah
Aloft Langkawi Pantai Tengah menawarkan restoran, kolam renang luaran serta pusat kecergasan dan bar di Pantai Cenang. Antara kemudahan yang terdapat di tempat penginapan ini adalah kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan perkhidmatan bilik, serta Wifi percuma di seluruh kawasan penginapan. Penginapan ini menyediakan kelab kanak-kanak, perkhidmatan menjaga kanak-kanak dan mengaturkan lawatan untuk tetamu.

The Smith House
The Smith House terletak 3.6 km dari Telaga Harbour di Kampung Padang Matsirat. Ia mempunyai restoran dan WiFi percuma. Anda boleh menikmati bar di lokasi. Parking peribadi percuma juga disediakan di lokasi.

Arch Studio Cenang
Arch Studio Cenang terletak di Pantai Cenang, dalam jarak 200 meter dari Pantai Cenang. Ia menyediakan bilik-bilik berhawa dingin dengan WiFi percuma dan meja tempahan lawatan. Tempat penginapan yang dibina pada tahun 2018 ini terletak 500 meter dari Cenang Mall dan 13 km dari Makam Mahsuri. Hotel ini mempunyai mesin faks dan mesin fotostat dan terdapat juga mesin ATM untuk kegunaan tetamu.

The Ritz-Carlton, Langkawi
The Ritz-Carlton, Langkawi terletak di Pantai Kok, 2.9 km dari Oriental Village. Ia menampilkan kawasan pantai persendirian, gelanggang tenis dan WiFi percuma. Ia menawarkan pusat kecergasan. Anda boleh menjamu selera di restoran atau menikmati minuman di bar. Kereta Kabel Langkawi berjarak 2.9 km dari The Ritz-Carlton, Langkawi, manakala Telaga Tujuh terletak sejauh 3.6 km. Lapangan terbang terdekat ialah Lapangan Terbang Langkawi, 5 km dari tempat penginapan ini.

OYO 44124 De Langkawi Resort and Convertion Centre
Menawarkan restoran di lokasi dan akses WiFi percuma, De Langkawi Resort and Convention Centre terletak di Air Hangat. Setiap bilik menyediakan anda dengan alat penyaman udara, perkhidmatan pengemasan dan ruang tempat duduk. Bilik mandi en suite menawarkan pancuran mandian dan peralatan mandian percuma.

DVilla Guesthouse Langkawi
DVilla Guesthouse Langkawi terletak di Tanjung Rhu di utara Pulau Langkawi. Ia menyediakan penginapan dengan taman dan Wifi percuma, serta parking peribadi percuma untuk tetamu yang memandu. Hotel ini berada sejauh 1 km dari Kampung Ayer Hangat dan dalam jarak 2 km dari Pantai Tanjung Rhu dan Pantai Pasir Hitam. Ia juga terletak dalam jarak 8 km dari Taman Alam Sungai Kilim dan Langkawi Bird Paradise.

VILLA PADDY
VILLA PADDY terletak di Kampung Padang Masirat, dalam jarak 8 km dari Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri dan 13 km dari Telaga Harbour. Ia menyediakan tempat penginapan dengan taman dan WiFi percuma serta parking peribadi percuma untuk tetamu yang memandu. Tempat penginapan ini menyediakan perkhidmatan concierge dan juga teres. Ia menawarkan kolam renang dalaman dan perkhidmatan bilik.

Shell Out Beach Club Suite
Shell Out Beach Club Suite terletak di Kuah, dalam jarak 600 meter dari Langkawi Kristal dan 1.3 km dari Taman Alam Sungai Kilim. Ia menawarkan penginapan dengan lounge berkongsi dan Wifi percuma di seluruh kawasan penginapan. Kemudahan parking peribadi percuma disediakan untuk tetamu yang memandu. Tempat penginapan ini terletak 35 km dari Taman Laut Pulau Payar. Penginapan ini menawarkan dapur berkongsi, perkhidmatan concierge dan mengatur lawatan untuk tetamu.

OYO 89429 Sr Villa Langkawi Homestay
OYO 89429 SR Villa Langkawi terletak di Kisap. Ia menyediakan 2 penginapan dengan balkoni peribadi. Tempat penginapan ini menawarkan parking peribadi percuma dan WiFi percuma. Bilik-bilik ini dilengkapi dengan alat penyaman udara, TV skrin rata dengan saluran kabel, cerek, bidet serta kelengkapan dandanan diri percuma dan meja. Bilik-bilik di hotel ini mempunyai almari pakaian dan bilik mandi peribadi.

GREENISH HOTEL LANGKAWI
GREENISH HOTEL LANGKAWI terletak di Kuah, 1.1 km dari Langkawi Kristal. Ia menyediakan penginapan dengan restoran, parking peribadi percuma serta bar dan taman. Tempat penginapan ini menawarkan bilik-bilik family dan teres. Hotel ini mempunyai kolam renang luaran dan kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan WiFi percuma di seluruh tempat penginapan.

Tempah Hotel Idaman Anda Di Pulau Langkawi

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *