Hotel Murah Di Kota Kinabalu Sabah

Sekitar Kota Kinabalu ada banyak tempat menarik yang perlu anda lawati apabila hendak bercuti di Bandar Raya Kota Kinabalu. Antara tarikan di Kota Kinabalu termasuklah Pantai Tanjung Aru, Taman Tunku Abdul Rahman, Pantai Tanjung Lipat, Masjid Bandaraya dan sebagainya.

masjid-bandaraya

Jika sekiranya anda merancang hendak bercuti di Kota Kinabalu, di sini kami kongsikan beberapa hotel bajet yang terdapat di sekitar Bandaraya Kota Kinabalu agar anda mempunyai pilihan sebelum membuat tempahan hotel.

Walaupun hotel bajet ini mempunyai sewa yang murah tetapi perkhidmatan hotel-hotel ini adalah sangat memuaskan dan mendapat rating yang sangat bagus daripada para penginap yang pernah menginap di hotel berkenaan.

Berikut adalah hotel bajet yang terdapat di sekitar Kota Kinabalu . Bagi mengetahui kemudahan yang disediakan oleh hotel berkenaan sila dapatkan maklumat lanjut di portal penyedia infomasi hotel seperti agoda dan booking.

Lavie@Sabah Hostel
Lavie@Sabah Hostel terletak di Kota Kinabalu, 2.8 km dari Pasar Filipina Sabah. Ia menyediakan bilik-bilik berpenyaman udara dan lounge berkongsi. Tempat penginapan ini terletak 300 meter dari Pusat Beli-belah Imago dan 2.1 km dari Pusat Beli-belah Oceanus Waterfront. Ia mempunyai taman dan teres. Asrama ini menyediakan kolam renang luaran, dapur berkongsi serta Wifi percuma di seluruh kawasan penginapan.

TOOJOU Kota Kinabalu
TOOJOU Kota Kinabalu bertempat di Kota Kinabalu, 1 km dari Pasar Filipina Sabah. Ia menyediakan bilik-bilik berhawa dingin dan bar. Antara kemudahan yang terdapat di tempat penginapan ini ialah restoran, kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan lounge berkongsi. WiFi percuma juga disediakan di seluruh kawasan penginapan. Tempat penginapan ini mempunyai meja tempahan lawatan dan simpanan bagasi untuk tetamu.

Vibrant Hostel
Terletak dalam jarak 3.2 km dari Pasar Filipina Sabah dan 80 meter dari Pusat Membeli-belah Imago, Vibrant Hostel menyediakan bilik-bilik dengan alat penyaman udara dan bilik mandi berkongsi di Kota Kinabalu. Antara kemudahan yang ditawarkan di tempat penginapan ini adalah dapur berkongsi dan lounge berkongsi, serta WiFi percuma di seluruh kawasan penginapan. Parking peribadi disediakan di lokasi.

Homy Seafront Hostel
Homy Seafront Hostel terletak di Kota Kinabalu, 2 km dari Karamunsing Capital dan 2.5 km dari Pusat Beli-belah Imago. Antara kemudahan yang ditawarkan di tempat penginapan ini ialah dapur berkongsi dan lounge berkongsi, serta WiFi percuma di seluruh kawasan. Tarikan-tarikan di kawasan ini termasuk Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan, sejauh 3.5 km, atau Taman Tunku Abdul Rahman, 6 km dari tempat penginapan ini.

Dimple Life Hostel
Dimple Life Hostel di Kota Kinabalu menyediakan penginapan untuk tetamu dewasa sahaja dengan pusat kecergasan dan lounge berkongsi. Antara kemudahan di tempat penginapan ini adalah perkhidmatan concierge dan meja tempahan lawatan, serta WiFi percuma di seluruh kawasan penginapan. Tempat penginapan ini menawarkan lounge berkongsi, mesin ATM dan penukaran mata wang untuk tetamu.

Tempah Hotel Idaman Anda Di Kota Kinabalu

Faloe Hostel
Faloe Hostel terletak dalam jarak 2.9 km dari Pasar Filipina Sabah dan 2.3 km dari Pusat Beli-belah Oceanus Waterfront. Ia menawarkan bilik-bilik dengan penyaman udara dan bilik mandi berkongsi di Kota Kinabalu. Antara kemudahan yang ditawarkan di tempat penginapan ini adalah dapur berkongsi dan lounge berkongsi, serta WiFi percuma di seluruh kawasan penginapan. Penginapan ini menyediakan perkhidmatan shuttle dan sewa kereta.

Cozy Hostel
Cozy Hostel terletak di Kota Kinabalu, 1.5 km dari Pasar Filipina Sabah. WiFi percuma disediakan di semua bilik. Bilik-bilik asrama yang berhawa dingin dilengkapi dengan loker peribadi, lampu baca, soket sejagat, penyangkut baju, dan tirai gelap untuk privasi. Bilik mandi dikongsi.

Bed&Breakfast@21
Bed&Breakfast@21 terletak di Kota Kinabalu, dalam jarak 1.6 km dari Pasar Filipina Sabah dan 700 meter dari Jalan Gaya (Pasar Minggu). Ia menawarkan penggunaan basikal percuma, lounge berkongsi, taman dan WiFi percuma. Tempat penginapan ini terletak 2.2 km dari Karamunsing Capital, 2.7 km dari Pusat Beli-belah Oceanus Waterfront dan 2.9 km dari Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan. Penginapan ini menyediakan dapur berkongsi dan simpanan bagasi untuk tetamu.

OYO 44066 Unikarya Lodge
Unikarya Lodge terletak di Kota Kinabalu, dalam jarak 8 km dari Pasar Filipina Sabah. Ia menawarkan penginapan yang berhawa dingin dan sebuah taman. Antara kemudahan yang disediakan di tempat penginapan ini adalah sebuah restoran, kaunter penerimaan tetamu yang dibuka 24 jam, dapur berkongsi dan Wifi percuma. Tempat penginapan ini bebas rokok. Ia terletak 7 km dari Pusat Membeli-belah Imago.

OYO 371 Grand Eastern Hotel
OYO 371 Grand Eastern Hotel terletak di Kota Kinabalu, 9 km dari Pasar Filipina Sabah dan 8 km dari Karamunsing Capital. Hotel bertaraf 2 bintang ini menawarkan kaunter penerimaan tetamu 24 jam, lounge berkongsi dan WiFi percuma. Hotel ini menawarkan bilik-bilik family.

Tempah Hotel Idaman Anda Di Kota Kinabalu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *