Hotel Paling Murah Di Kota Kinabalu

Sekitar Kota Kinabalu ada banyak tempat menarik yang perlu anda lawati apabila hendak bercuti di Bandar Raya Kota Kinabalu. Antara tarikan di Kota Kinabalu termasuklah Pantai Tanjung Aru, Taman Tunku Abdul Rahman, Pantai Tanjung Lipat, Masjid Bandaraya dan sebagainya.

Jika sekiranya anda merancang hendak bercuti di Kota Kinabalu, di sini kami kongsikan 20 hostel paling murah dibawah RM70 sehari yang terdapat di sekitar Bandaraya Kota Kinabalu agar anda mempunyai pilihan sebelum membuat tempahan.

Walaupun hostel bajet ini mempunyai sewa yang murah tetapi perkhidmatan hostel ini adalah sangat memuaskan dan mendapat rating yang sangat bagus daripada para penginap yang pernah menginap di hotel berkenaan. Hostel sangat sesuai tempat penginapan untuk kumpulan atau perseorangan.

Tiga sebab anda menginap di hostel ini iaitu makanan laut, matahari terbenam dan santai.

Berikut adalah hostel yang terdapat di sekitar Kota Kinabalu . Bagi mengetahui kemudahan yang disediakan oleh hotel berkenaan sila dapatkan maklumat lanjut di portal penyedia infomasi hotel seperti agoda dan booking.

GET INN BACKPACKERS

Get Inn Backpackers menyediakan bilik-bilik di Kota Kinabalu, dalam jarak 2.3 km dari Karamunsing Capital dan 2.8 km dari Pusat Beli-belah Imago. Antara kemudahan yang terdapat di tempat penginapan ini ialah sebuah restoran, dapur berkongsi dan lounge berkongsi, serta WiFi percuma di seluruh kawasan. Tempat penginapan ini menyediakan hiburan malam dan mesin ATM.

NUSANTARA MATTWADDIEN HOSTEL

Nusantara Mattwaddien Hostel menawarkan bilik-bilik di Kota Kinabalu. Ia terletak dalam jarak 2.3 km dari Karamunsing Capital dan 2.8 km dari Pusat Membeli-belah Imago. Antara kemudahan yang ditawarkan di tempat penginapan ini adalah dapur berkongsi dan lounge berkongsi, serta WiFi percuma di seluruh tempat penginapan. Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan berada sejauh 3.8 km dan Taman Tunku Abdul Rahman terletak 7 km dari asrama ini.

AUDREY CAPSULE HOSTEL

Audrey Capsule Hostel terletak di Kota Kinabalu, dalam jarak 8 km dari Pasar Filipina Sabah dan 7 km dari Karamunsing Capital. Ia mempunyai bilik-bilik dengan penyaman udara dan bilik mandi berkongsi. Tempat penginapan ini terletak 7 km dari Pusat Beli-belah Oceanus Waterfront, 7 km dari Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan, dan 7 km dari Pusat Beli-belah Imago. Penginapan ini menawarkan dapur berkongsi, lounge berkongsi dan simpanan bagasi.

H2 BACKPACKER 2

H2 Backpacker 2 menawarkan bilik-bilik di Kota Kinabalu. Ia berada dalam jarak 6 km dari Masjid Bandar Likas dan 7 km dari Taman Tunku Abdul Rahman. Tempat penginapan ini berada sekitar 2 km dari Karamunsing Capital, serta 2.7 km dari Pusat Membeli-belah Imago dan Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan. Bilik-bilik yang berpenyaman udara di sini menawarkan pemandangan bandar serta menyediakan meja dan Wifi percuma.

ESCAPE BACKPACKERS KK

Escape Backpackers KK mempunyai bilik-bilik dengan WiFi percuma di Kota Kinabalu. Ia terletak 600 meter dari Pasar Filipina Sabah dan 800 meter dari Jalan Gaya (Pasar Minggu). Tempat penginapan ini terletak 2.5 km dari Pusat Beli-belah Imago, 3.1 km dari Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan dan 6 km dari Masjid Bandar Likas. Penginapan ini menyediakan kaunter penerimaan tetamu 24 jam, dapur berkongsi dan mengaturkan lawatan untuk tetamu.

OYO 89932 DD HOMESTAY

OYO 89932 Dd Homestay terletak di Kota Kinabalu, 3.8 km dari Pasar Filipina Sabah dan 700 meter dari Karamunsing Capital. Hotel bertaraf 2 bintang ini mempunyai bilik-bilik berpenyaman udara dengan bilik mandi peribadi dan Wifi percuma. Kemudahan parking peribadi boleh diatur dengan bayaran tambahan.

OYO 89965 STAY INN LI

OYO 89965 Stay Inn Ii terletak di Kota Kinabalu, dalam jarak kurang daripada 1 km dari Pasar Filipina Sabah. Ia menyediakan bilik-bilik yang berhawa dingin. Tempat penginapan ini terletak lebih kurang 2.7 km dari Pusat Membeli-belah Imago, 2.7 km dari Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan dan 6 km dari Taman Tunku Abdul Rahman. Tetamu boleh menikmati pemandangan bandar.

H2 BACKPACKER

H2 Backpacker menyediakan penginapan di Kota Kinabalu, dengan WiFi percuma dan alat penghawa dingin. Ia terletak di daerah perdagangan di pusat bandar, 200 meter dari Jalan Gaya (Pasar Ahad) yang terkenal dan 2.1 km dari Taman Tunku Abdul Rahman.

SPOT ON 89726 CAPSULE INN

Terletak di Kota Kinabalu, 700 meter dari Filipina Market Sabah, Capsule Inn menyediakan bilik-bilik dengan alat penghawa dingin dan WiFi percuma. Hotel ini berada sekitar 500 meter dari Oceanus Waterfront Mall dan 8 minit berjalan kaki dari Karamunsing Capital. Tempat penginapan ini berjarak 800 meter dari Jalan Gaya (Pasar Ahad).

EB2 HOSTEL

EB2 Hostel terletak di Kota Kinabalu, 600 meter dari Pasar Filipina Sabah. Ia menyediakan tempat penginapan berhawa dingin dan lounge berkongsi. Hostel dengan WiFi percuma ini terletak sekitar 700 meter dari Jalan Gaya (Pasar Ahad) dan juga 1.7 km dari Oceanus Waterfront Mall. Tempat penginapan ini mempunyai kaunter penerimaan tetamu yang dibuka 24 jam, dapur berkongsi dan boleh mengatur lawatan untuk tetamu.

Tempah Hotel Idaman Anda Di Kota Kinabalu

OYO 89603 TREELINE URBAN INN

OYO 89603 Treeline Urban Inn terletak di Kota Kinabalu, 10 km dari Pasar Filipina Sabah. Ia menawarkan tempat penginapan dengan WiFi percuma dan parking peribadi percuma. Tempat penginapan ini berada 3.7 km dari Masjid Bandar Likas, 8 km dari Jalan Gaya (Pasar Ahad) dan 9 km dari Karamunsing Capital. Tempat penginapan ini berada 10 km dari Pusat Beli-belah Imago dan 13 km dari Taman Tunku Abdul Rahman.

AKINABALU YOUTH HOSTEL

Akinabalu Youth Hostel terletak di lokasi yang strategik di Gaya Street. Ia menyediakan penginapan asas di Kota Kinabalu. WiFi percuma disediakan di kawasan umum. Terdapat kaunter penerimaan tetamu yang dibuka 24 jam di lokasi.

HALO HOSTEL

Audrey Capsule Hostel terletak di Kota Kinabalu, dalam jarak 1 km dari Pasar Filipina Sabah. Ia menyediakan penginapan yang berhawa dingin dan lounge berkongsi. Antara kemudahan yang terdapat di tempat penginapan ini adalah sebuah restoran, kaunter penerimaan tetamu yang dibuka 24 jam dan dapur berkongsi. WiFi percuma juga disediakan di seluruh kawasan penginapan. Asrama ini mempunyai bilik-bilik keluarga.

OYO 1103 BORNEO INN

OYO 1103 Borneo Inn terletak di Kota Kinabalu, 8 km dari Pasar Filipina Sabah dan 4.3 km dari Muzium Negeri Sabah & Kampung Warisan. Tempat penginapan ini berada 6 km dari Oceanus Waterfront Mall, 7 km dari Karamunsing Capital dan 7 km dari Pusat Membeli-belah Imago. Tempat penginapan ini berada 13 km dari Masjid Bandar Likas dan 5 km dari Memorial Perang Petagas.

SABHA GAYA HOTEL

Kurang 1 km dari Pasar Filipina Sabah, Sabha Gaya Hotel terletak di Kota Kinabalu dan menawarkan bilik-bilik berhawa dingin. Semua bilik mempunyai TV skrin rata dengan saluran kabel dan bilik mandi peribadi. Penginapan ini menyediakan kaunter penerimaan tetamu 24 jam. WiFi percuma juga disediakan di seluruh kawasan penginapan.

SPACE CAP HOTEL

Bilik-bilik di asrama ini dilengkapi dengan cerek. Bilik mandi berkongsi menyediakan bidet, pengering rambut dan peralatan mandian percuma. Unit-unit di sini menyediakan peti sejuk.

AC RESIDENCE

AC Residence @City Centre terletak di Kota Kinabalu, 600 meter dari Pasar Filipina Sabah dan 400 meter dari Pusat Beli-belah Oceanus Waterfront. Semua bilik mempunyai TV skrin rata dengan saluran satelit dan bilik mandi peribadi. WiFi disediakan secara percuma. Bilik-bilik di hotel ini dilengkapi dengan meja. Semua bilik tetamu menyediakan peti sejuk.

OYO 43993 MADSUITE

Mad Suite terletak di Jalan Gaya. Ia menawarkan tempat penginapan di tengah-tengah Daerah Pusat Perniagaan di Kota Kinabalu. Anda boleh menikmati pemandangan bandar. WiFi percuma disediakan di seluruh kawasan. Semua bilik di hotel ini mempunyai cerek. Bilik-bilik dilengkapi ruang duduk.

OYO 210 HOTEL FIVE 2

Hotel Five 2 menyediakan penginapan di Kota Kinabalu, 300 meter dari Filipino Market Sabah. WiFi percuma disediakan di seluruh kawasan penginapan dan parking peribadi disediakan secara percuma di lokasi.

LINTAS PLAZA HOTEL

Lintas Plaza Hotel menyediakan tempat penginapan bertaraf 1 bintang di Kota Kinabalu, 6 km dari Pasar Filipina Sabah dan 5 km dari Karamunsing Capital. Hotel bertaraf 1 bintang ini mempunyai lounge berkongsi, dan bilik-bilik berhawa dingin dengan WiFi percuma, setiap satunya dengan bilik mandi peribadi. Tempat penginapan ini menawarkan kaunter penerimaan tetamu 24 jam dan meja tempahan lawatan untuk tetamu.

Tempah Hotel Idaman Anda Di Kota Kinabalu

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *