Hotel terbaik di KL Sentral, Kuala Lumpur

Jika sekiranya anda merancang hendak berjalan-jalan atau mempunyai urusan di sekitar Kuala Lumpur, KL Sentral merupakan lokasi paling sesuai untuk mendapatkan hotel. Ini adalah kerana KL Sentral merupakan titik pertemuan bagi semua sistem pengangkutan. Oleh itu ia akan memudahkan anda untuk pergi ke setiap destinasi. seperti kata orang tinggal di hotel sekitar KL Sentral boleh menjimatkan masa dan menjimatkan wang.

KL Sentral mempunyai banyak pilihan hotel bermula dengan hotel bajet sehinggalah hotel bertaraf 5 bintang. Anda hanya perlu memilih hotel yang sesuai dengan bajet anda.

Di Sini kami senaraikan hotel terbaik di sekitar KL Sentral Kuala Lumpur bagi memudahkan anda melakukan carian dan perbandingan. Semoga ia dapat membantu anda. Anda juga boleh melayari portal agoda, booking, atau trivago untuk mendapatkan maklumat lanjut dan perbandingan.

1 .Le Meridien Kuala Lumpur
Ia mempunyai kolam renang luaran dan anda boleh menikmati makanan dari 4 pilihan tempat makan di lokasi. WiFi percuma disediakan di seluruh hotel.

Ia berjarak 130 meter untuk ke Stesen KL Sentral. Le Méridien Kuala Lumpur Hotel adalah sejauh 5.3 km dari Pusat Beli-belah Mid Valley, manakala Pusat Beli-belah Pavilion Mall dan Pusat Kraftangan Malaysia terletak 7 km jauhnya. Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur berada sejauh 75 km dari tempat penginapan ini.

Semua bilik di sini menawarkan pemandangan panoramik bandar raya dan taman tasik. Bilik-bilik ini juga dilengkapi dengan TV satelit, peti keselamatan, stesen kerja dan bilik mandi. Tingkap-tingkap besar dilimpahi dengan banyak cahaya semula jadi.The St. Regis Kuala Lumpur
The St. Regis Kuala Lumpur menawarkan penginapan mewah di lokasi yang strategik di KL Sentral di Kuala Lumpur. Ia menyediakan bilik-bilik standard yang paling besar di KL. WiFi percuma, kolam renang, sauna dan pusat kecergasan disediakan di hotel ini.

2. The St. Regis Kuala Lumpur
memastikan setiap keperluan dipenuhi. Bilik-bilik di sini mempunyai tingkap-tingkap besar dan menawarkan pemandangan Taman Tasik Perdana dan latar langit KL yang luar biasa. Semua bilik mempunyai ruang tempat duduk yang besar dan bilik almari pakaian dengan ruang untuk pakaian dan bagasi yang luas.

3. Aloft Kuala Lumpur Sentral
Aloft Kuala Lumpur Sentral menawarkan tempat penginapan moden dengan WiFi percuma di seluruh kawasan. Ia bersambung dengan Stesen Kuala Lumpur Sentral melalui jambatan penghubung. Ia menempatkan gimnasium, 4 pilihan tempat makan, dan kolam renang luaran yang luas. Pusat bandar Kuala Lumpur berada 6 km dari tempat penginapan ini.

Bilik dan suite yang bergaya dilengkapi dengan penghawa dingin serta mempunyai tingkap besar yang menghadap ke bandar. Terdapat banyak kemudahan lain yang disediakan kepada pelanggan hotel ini.

4. Hilton Kuala Lumpur
Hilton Kuala Lumpur terletak bertentangan dengan Muzium Negara. Ia menawarkan penginapan di tengah-tengah pusat bandar Kuala Lumpur.

Ia berjarak 2 minit berjalan kaki untuk ke KL Sentral. Hilton Kuala Lumpur terletak hanya 750 meter dari Nu Sentral, sebuah pusat beli-belah premium 9 tingkat. Hotel ini berjarak 15 minit pemanduan dari Taman Tasik Perdana.

5. Ascott Sentral Kuala Lumpur
Ascott Sentral Kuala Lumpur terletak 650 meter dari Stesen Kereta Api KL Sentral. Ia menawarkan apartmen-apartmen kontemporari dengan WiFi percuma di seluruh premis. Ia menawarkan sebuah kolam renang luaran dan pusat kecergasan. Perkhidmatan shuttle berjadual disediakan secara percuma.

Apartmen-apartmen moden dilengkapi dengan penyaman udara, TV satelit skrin rata dan ruang tempat duduk. Untuk keselesaan anda, dapur kecil juga disediakan. Bilik mandi en suite dilengkapi dengan kemudahan mandian mewah dan pancuran mandian. Beberapa apartmen mempunyai tab mandi.

6. M&M Hotel
M&M Hotel berlokasi strategik dalam jarak berjalan kaki ke stesen kereta api KL Sentral. Ia menawarkan bilik asas dengan penghawa dingin. WiFi percuma boleh diakses di seluruh hotel dan terdapat kaunter penerimaan tetamu 24 jam di lokasi.

Bilik-bilik yang bersih dilengkapi dengan TV skrin rata dan kemudahan membuat kopi/teh. Banyak restoran yang terletak berdekatan menyajikan pelbagai masakan Malaysia dan India.

Booking.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *